Centre d'Estudis de la Natura del Barcelonès Nord

ACTUALITAT

NOVES COL·LABORACIONS ALS PREMIS JOAN VICENTE CASTELLS

EL CENTRE EXCURSIONISTA PUIGCASTELLAR, entitat amb més de 75 anys d'existència a la ciutat, s'incorpora com a col·laborador en la III convocatòria del Premi Joan Vicente Castells als treballs de recerca, en l'àmbit de les ciències, dels  alumnes de 2n de batxillerat de la nostra ciutat.

La seva aportació inclou l'alta gratuïta com a soci de l'entitat al primer Premi, i diversos materials relacionats amb la muntanya, l'excursionisme i l'observació de la Natura, per a la resta de treballs premiats.

Més informació

Escut transparent.png           

L'Associació BOSC DE LLUM d'Educació Ambiental és una entitat sense ànim de lucre fundada el 9 de setembre de 2014 a Santa Coloma de Gramenet, al peu de la Serralada de Marina. Va néixer amb la finalitat de fer arribar l’educació ambiental a tots els sectors de la societat i promoure el respecte a la natura i el treball verd.

L'Associació s'incorpora com a col·laboradora en la III convocatòria del Premi Joan Vicente Castells als treballs de recerca, en l'àmbit de les ciències, dels  alumnes de 2n de batxillerat de la nostra ciutat.

logo-BDLL.jpg